Οι Αμερικανοί τελμάτωσαν για τα καλά στη Συρία!

 

 Μάιος 23,  2017

AVIC  – Διεθνές Δίκτυο

Η Συρία, της οποίας η πτώση ήταν ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση του γιγαντιαίου σχεδίου που κατευθύνεται εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας εξακολουθεί να αντιστέκεται ενάντια στον μεγαλύτερο μισθοφορικό στρατό που υπήρξε ποτέ. Οι στόχοι του πολέμου που σχεδιάστηκαν από τους Αγγλο-αμερικανο-σιωνιστές πριν από μερικά χρόνια δεν είναι πλέον εφικτοί.  Δεν τίθεται πλέον θέμα περικύκλωσης της Ρωσίας στη δυτική και νότια πλευρά της, μπλοκάροντας και τη Κίνα στη δυτική πλευρά της. Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα, και η ισορροπία δυνάμεων επίσης.

Φυσικά, η Μέση Ανατολή βρίσκεται σε πλήρες χάος, και ορισμένοι αναλυτές λένε ότι είναι ο στόχος που επιδιώκουν οι Αγγλο-αμερικανικοί-σιωνιστές  προκαλώντας τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Ελεγχόμενο χάος, λένε. Από ποιόν ελέγχεται; Υπό το φως των όσων παρατηρούμε, αυτό το χάος δεν τους ωφελεί καθόλου. Επωφελούνται μάλλον περισσότερο η Ρωσία και η Κίνα, καθώς κινητοποιεί όλη τη πολεμοχαρή ενέργεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ Ρωσία και Κίνα ολοκληρώνουν την εγκατάσταση των στρατιωτικών, αμυντικών, ενεργητικών, οικονομικών και χρηματοοικονομικών συστημάτων τους.

Οι Αγγλο-αμερικανο-σιωνιστές δεν έχουν πλέον καμία τύχη να δουν τον στόχο τους να πετύχει. Η ρωσική επέμβαση στη Συρία έχει οδηγήσει στο να κατεδαφιστεί το σύνολο σχεδόν του βασικού συστήματος στο οποίο όλο το αρχικό αγγλο-αμερικανο-σιωνιστικό σχέδιο έπρεπε να βασιστεί. Έμεινε μόνο στους Ρώσους, Σύρους, Ιρανούς και στην Χεζμπολάχ να καταλάβουν στρατηγικές θέσεις και να παραμείνουν σε εγρήγορση καθ ‘όλη τη Συρία, ενώ ο αντίπαλος εξαντλείται από μόνο του.  Παρατηρώντας πώς ο πόλεμος διεξάγεται τώρα στη Συρία, βλέπουμε ότι ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του συμπεριφέρονται σαν να είχαν συμφωνήσει να διαχειριστούν τα βασικά και να εξασφαλίσουν να εξαντληθεί ο εχθρός σε επιχειρήσεις χωρίς αύριο.

Οι νεοσυντηρητικοί δεν το γνωρίζουν ακόμα, αλλά η Συρία κέρδισε τον πόλεμο.

Οι Αγγλο-αμερικανο-σιωνιστές θα το συνεχίζουν για ένα ή δύο χρόνια ακόμα, ή και περισσότερο επειδή, αν δεν μπορούν να το κερδίσουν, δεν μπορούν ούτε να αποσυρθούν, και δεν μπορούν επειδή έχουν εμπλέξει ορισμένες χώρες που επιδιώκουν στόχους που δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς στόχους του πολέμου τους οποίους δεν γνωρίζουν.

Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι σαν να έχουν βαλτώσει σε κινούμενη άμμο. Όσο περισσότερο κινούνται, τόσο περισσότερο βυθίζονται, και μόνο μια εξωτερική βοήθεια μπορεί να τους σώσει.

Μετάφραση από Κριστιάν Ακκυριά,

Διαβάστε περισσότερα στο http://reseauinternational.net/les-americains-sont-bel-et-bien-enlises-en-syrie

Πηγή:http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/05/blog-post_885.html#more

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s