H 11η Σεπτεμβρίου 2001 Κατέστρεψε την Αμερική

Απρίλιος 25, 2017

Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς

Αυτό το άρθρο του συντηρητικού καθηγητή της Οικονομίας, τέως υπουργού του Ρέϊγκαν, τέως αρχισυντάκτη της Εφημερίδας της Γουώλ Στρήτ, θα προκαλέσει τη δυσπιστία  και θα  παραμερισθεί από πολλούς και παρ’ ημίν ως σύμπτωμα προβεβηκυίας ηλικίας… Σκοντάφτει όμως η κρίση αυτή στα ακλόνητα στοιχεία που παραθέτει και στην πυροδότηση των στοχασμών που προκαλεί, για τις τρομακτικές επιπτώσεις που είχε το γεγονός για ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανθρώπινο πολιτισμό. Και αυτά το επιβάλλουν στην προσοχή του αναγνώστη.

 Τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, άλλαξαν τον κόσμο. Υπήρξαν η πρόφαση για να εξαπολύσει η αμερικανική κυβέρνηση επιθέσεις σε επτά χώρες της Μέσης Ανατολής, προκαλώντας θύματα αμάχων κατά εκατομμύρια και στέλνοντας κύματα προσφύγων στον Δυτικό κόσμο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπάνησε τρισεκατομμύρια δολάρια καταστρέφοντας χώρες και σκοτώνοντας γυναικόπαιδα, ενώ οι δημόσιες υποδομές στις ΗΠΑ φθείρονταν επικίνδυνα, τα σπίτια των Αμερικανών κατάσχονταν και οι ανάγκες υγείας τους έμεναν ακάλυπτες. Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν επίσης η πρόφαση για την αποδόμηση της προστασίας που παρείχε το Αμερικανικό Σύνταγμα για την εξασφάλιση των ελευθεριών του Αμερικανού πολίτη. Σήμερα κανένας Αμερικανός δεν έχει τις ελευθερίες που εγγυάται το Σύνταγμα:  . http://www.paulcraigroberts.org/2017/04/20/freedom-democracy-tyranny/

Την 11η Σεπτεμβρίου, όταν ένας γείτονας μου τηλεφώνησε να ανοίξω την τηλεόραση, άφησα ό,τι έκανα και άνοιξα τον δέκτη. Αυτό που είδα ήταν δύο πύργους του World Center να ανατινάζονται. Είχα συχνά απολαύει στο γεύμα μου στο εστιατόριο της ταράτσας του ενός των πύργων, στην άλλη πλευρά της οδού από το γραφείο μου στη Γουώλ Στρητ Τζέρναλ.

Ένα μικροσκοπικό σε σύγκριση επιβατικό αεροπλάνο από αλουμίνιο χτύπησε τον ογκώδη ατσάλινο πύργο και μετά ένα άλλο αλουμινένιο αεροπλάνο χτύπησε τον άλλο. Είδα μερικά φτερά χρώματος πορτοκαλί, έξω από τα κτίρια. έπειτα, σχεδόν μια ώρα αργότερα -λιγότερο στη μια περίπτωση, περισσότερο στην άλλη- οι δυο πύργοι εξερράγησαν, ο ένας όροφος μετά τον άλλο, καθώς κατέρρεαν στη βάση τους.

Με αυτόν τον τρόπο ακριβώς περιέγραψαν και οι παρουσιαστές των ειδήσεων το τι έβλεπα. «Φαίνεται το ίδιο ακριβώς με ελεγχόμενη κατεδάφιση», ανέφεραν οι δημοσιογράφοι. Και έτσι πράγματι ήταν. Ως φοιτητής στο Georgia Institute of Technology είχα παραστεί σε ελεγχόμενη κατεδάφιση και αυτό ήταν που έβλεπα στην τηλεόραση, αυτό ήταν που έβλεπαν και οι παρουσιαστές των καναλιών της τηλεόρασης.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο Σίλβερστάϊν, ιδιοκτήτης, ή μάλλον μακροπρόθεσμος δικαιούχος της χρήσης (lease)του World Trade Center, εξήγησε στην τηλεόραση ότι η ελεύθερη κατάρρευση αργά το απόγευμα του τρίτου ουρανοξύστη, Κτιρίου7, ήταν ηθελημένη απόφαση να «τραβήξουν» το κτίριο. Τραβώ (Pull) είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στην ελεγχόμενη κατεδάφιση για την περιγραφή κτιρίου δικτυωμένου με εκρηκτικά για να καταστραφεί. Το Κτίριο 7 δεν είχε χτυπηθεί από αεροπλάνο και είχε υποστεί  μόνο μικρές και πολύ περιορισμένες πυρκαγιές γραφείων. Η δήλωση του Σίλβερστάϊν διορθώθηκε αργότερα να σημαίνει ότι οι πυροσβέστες τραβήχτηκαν από το κτίριο. Ωστόσο πολλά βίντεο δείχνουν τους πυροσβέστες να έχουν βγει από το κτίριο και ένα πυροσβέστη να ανακοινώνει ότι το κτίριο θα κατεδαφιστεί.

Καθώς δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το κτίριο ήταν ήδη δικτυωμένο με εκρηκτικά για κατεδάφιση, το ερώτημα είναι γιατί;

Επειδή οι Αμερικανοί είναι ένας αμέριμνος και εύπιστος λαός και έχουν εμπιστοσύνη στην καλοσύνη της χώρας τους, πέρασαν χρόνια προτού ακόμα και εμπειρογνώμονες προσέξουν πως η επίσημη εκδοχή βρισκόταν σε πλήρη σύγκρουση με τους γνωστούς νόμους της φυσικής, σε πλήρη διάσταση με το πώς τα κτίρια καταρρέουν από ασύμμετρη ζημία και πως δεν μπορούσαν να είχαν καταρρεύσει από το χτύπημα αεροπλάνου, αφού τα οικοδομήματα αυτά πληρούσαν όλους τους όρους του κώδικα των προϋποθέσεων  για να  αντέχουν σε σύγκρουση επιβατικών αεροπλάνων. Πολλοί ούτε ήξεραν ότι ο τρίτος ουρανοξύστης, το Κτίριο7, είχε καταρρεύσει.

Ο καθηγητής Steven E.Jones, καθηγητής Φυσικής στο Brigham Young University, ήταν ο πρώτος που διαπίστωσε πως η επίσημη εκδοχή των γεγονότων ήταν απλή φαντασίωση. Η ανταμοιβή του για την παρρησία του ήταν η εξαγορά του διδακτικού συμβολαίου του από το θρησκευτικό πανεπιστήμιο, πολλοί πιστεύουν υπό την απειλή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ,ότι εάν το πανεπιστήμιο δεν τον απέλυε, θα τερματιζόταν η οικονομική ενίσχυση του των φυσικών επιστημών του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Η Cynthia Mckinney, μαύρη εκπρόσωπος της Γεωργίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ήταν ή πολύ εξυπνότερη ή πολύ γενναιότερη των λευκών συναδέλφων της. ΄Εθεσε τα προφανή ερωτήματα για την 11η Σεπτεμβρίου στην αμερικανική Βουλή, ερωτήματα που απαιτούσαν απάντηση. Και έχασε την έδρα της.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο αρχιτέκτων του Σαν Φραντσίσκο,Richard Cage, παρατήρησε ότι οι τρείς πύργοι του World Trade Center δεν κατέρρευσαν καθόλου σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση. Δημιούργησε τη οργάνωση «Αρχιτέκτονες & Μηχανικοί για την Αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου», η οποία έχει τώρα 3.000 μέλη. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει αρχιτέκτονες υψηλών οικοδομημάτων και μηχανικούς με πείρα στην ανέγερση ουρανοξυστών. Με άλλα λόγια πρόκειται για τεχνικούς που ξέρουν τι λένε.

Αυτοί οι 3.000 εμπειρογνώμονες έχουν δηλώσει ότι η επίσημη εξήγηση της κατάρρευσης των τριών ουρανοξυστών έρχεται σε σύγκρουση με τους γνωστούς νόμους της φυσικής, της αρχιτεκτονικής και της δομικής μηχανικής.

Με άλλα λόγια η επίσημη εξήγηση είναι τελείως αδύνατη. Μόνο ένα απαίδευτο και ανίδεο κοινό μπορεί να πιστεύει την επίσημη ιστορία για την 11η Σεπτεμβρίου. Και η περιγραφή αυτή ταιριάζει στο αμερικανικό κοινό.

Η θέση των «Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών για την Αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου» κερδίζει βαθμιαία την υποστήριξη των αρχιτεκτόνων και των μηχανικών. Είναι πολύ δύσκολο για ένα αρχιτέκτονα ή μηχανικό να υποστηρίξει την αλήθεια, επειδή ο αμερικανικός πληθυσμός, που περιλαμβάνει πατριωτικές οικοδομικές εταιρείες, των οποίων οι εργαζόμενοι βάζουν αμερικανικές σημαίες στα φορτηγά τους, δεν θέλουν να προσλάβουν αρχιτέκτονες και μηχανικούς που είναι «εχθροί της Αμερικής, σύμμαχοι των Αράβων τρομοκρατών». Στην Αμερική, αν λες την αλήθεια, διατρέχεις μεγάλο κίνδυνο να χάσεις τους πελάτες σου και ακόμη και τη ζωή σου.

Σκεφτείτε τώρα τους φυσικούς. Πόσες πανεπιστημιακές σχολές φυσικής ξέρετε που δεν εξαρτώνται από κρατικές επιδοτήσεις, συνήθως συνδεόμενες με στρατιωτικές έρευνες; Το ίδιο με τη Χημεία. Οποιοσδήποτε καθηγητής φυσικής που θα αμφισβητούσε την επίσημη εξήγηση για την 11ηΣεπτεμβρίου, για τον προφανή λόγο ότι η αφήγηση αντιβαίνει στους γνωστούς νόμους της φυσικής, θα έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του σταδιοδρομία αλλά  και τις σταδιοδρομίες όλων των μελών του τμήματός του.

Η Αλήθεια στην Αμερική κοστίζει πολύ να εκστομιστεί. Επιφέρει μεγάλο κόστος που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να επωμιστεί. Οι αυθέντες μας το ξέρουν και έτσι μπορούν να ξεκάνουν την αλήθεια κατά βούληση. Επιπλέον, οποιοσδήποτε εμπειρογνώμονας αρκετά θαρραλέος για να πει την αλήθεια εύκολα στιγματίζεται ως «συνωμοσιολόγος».

Ποιος βγαίνει να τον υπερασπιστεί; Όχι οι συνάδελφοί του. Θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν το δυνατόν γρηγορότερα. Η αλήθεια είναι απειλή για τις καριέρες τους. Δεν μπορούν να συνδεθούν με την αλήθεια. Στην Αμερική η αλήθεια είναι μια λέξη-φονιάς της καριέρας.

Στην Αμερική η αλήθεια γίνεται συνώνυμη με το «Πράκτορας της Ρωσίας». Μόνο πράκτορες της Ρωσίας λένε την αλήθεια, κάτι που πρέπει να σημαίνει πως η αλήθεια είναι εχθρός της Αμερικής. Κατάλογοι συντάσσονται ιστοσελίδων του Ιντερνέτ, που λένε την αλήθεια στην εξουσία και είναι έτσι ανατρεπτικές. Στις σημερινές Ηνωμένες Πολιτείες οι άνθρωποι μπορούν να ψεύδονται κατά βούληση χωρίς συνέπειες. Θανάσιμο είναι να λες την αλήθεια.

Υποστηρίξτε τους « Α&Μ για την Αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου». Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες. Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν η κατασκευασμένη πρόφαση για τα 16 χρόνια εγκλημάτων πολέμου των νεοσυντηρητικών εναντίον εκατομμυρίων μουσουλμανικών λαών, κατάλοιπα των οποίων αναζητούν καταφύγιο στην Ευρώπη.

Οι νεοσυντηρητικοί είναι ένα πολύ μικρός αριθμός ατόμων. Όχι περισσότεροι από μια ντουζίνα έχουν βαρύτητα. Ωστόσο χρησιμοποίησαν την Αμερική για να δολοφονήσουν εκατομμύρια. Και τώρα υποκινούν πόλεμο με τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Βόρειο Κορέα. Ο κόσμος ποτέ δεν θα επιζούσε ενός τέτοιου πολέμου.

Είναι τόσο αναίσθητοι οι Αμερικανοί ώστε να κάθονται στην άκρη ενώ μια ντουζίνα νεοσυντηρητικοί  δυναμιτίζουν τον κόσμο;

Ανάδειξη: Μιχαήλ Στυλιανού

Πηγή:http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/04/h-11-2001.html#more

 

9/11 Destroyed America

April 24,  2017

Paul Craig Roberts

The events on September 11, 2001, changed the world. It was the excuse for the US government to launch military attacks on seven Middle Eastern countries, causing civilian casualties in the millions and sending waves of Muslim refugees into the Western world. The US government wasted trillions of dollars destroying countries and murdering women and children, while public infrastructure in the US deteriorated, Americans’ homes were foreclosed, and American health needs went unattended. 9/11 was also the excuse for the destruction of the protection that the US Constitution provided to ensure the liberty of the American citizen. Today no American has the protection of the civil liberty that the Constitution guarantees. http://www.paulcraigroberts.org/2017/04/20/freedom-democracy-tyranny/

On September 11, 2001, when a neighbor called and told me to turn on the TV, I stopped what I was doing and turned on the TV. What I saw was the two World Trade Center Towers blowing up. I had often enjoyed lunch in the rooftop restaurant in one of the towers across the street from my Wall Street Journal office.

A miniscule by comparison frail aluminum airliner hit one massive steel tower and then another aluminum airliner hit the other. There were some plumes of orange outside the buildings. Then approximately after one hour, less in one case, more in the other, the two towers exploded floor by floor as they fell into their own footprint.

This was precisely the way the news anchors described what I was seeing. “It looks exactly like a controlled demolition,” the news anchors reported. And indeed it did. As a Georgia Tech student I had witnessed a controlled demolition, and that is what I saw on television, just as that was what the news anchors saw.

Later that day Larry Silverstein who owned, or held the lease on, the World Trade Center, explained on TV that the free fall collapse in the late afternoon of the third WTC skyscraper, Building 7, into its own footprint was a conscious decision to “pull” the building. Pull is the term used by controlled demolition to describe a building wired with explosives to be destroyed. Building 7 had not been hit by an airliner, and suffered only minor and very limited office fires. Silverstein’s statement was afterwards corrected by authorities to mean that the firemen were pulled from the building. However, many videos show the firemen already out of the building with the fireman stating that the building was going to be brought down.

As there is no doubt whatsoever that Building 7 was wired for demolition, the question is why?

Because Americans are an insouciant and trusting people and confident of the inherent goodness of their country, years passed before even experts noticed that the official story stood in total contraction to known laws of physics, was in total contraction to how buildings collapse from asymmetrical damage, and could not have collapsed due to being hit by airliners as the buildings met all code requirements for withstanding airliner collusions. Many did not even know that the third skyscraper, Building 7, had collapsed.

Professor Steven E. Jones, a professor of physics at BYU, was among the first to see that the official story was pure fantasy. His reward for speaking out was to have his tenure contract bought out by BYU, many believe under orders from the federal government backed up with the threat that all federal support of science at BYU would be terminated unless Stephen Jones was.

Cynthia McKinney, a black woman who represented a Georgia congressional district in the US House of Representatives was either much brighter or much braver than her white colleagues. She raised obvious questions about 9/11, questions begging to be asked, and lost her seat.

Approximately five years after 9/11, San Francisco architect Richard Gage noticed that the three WTC buildings did not fall down in any way consistent with the official explanation. He formed Architects & Engineers for 9/11 Truth, currently about 3,000 members. This group includes high rise architects and structural engineers who actually are experienced in the construction of skyscrapers. In other words, they are people who know what they are talking about.

These 3,000 experts have said that the official explanation of the collapse of three skyscrapers stands in contradiction to known laws of physics, architecture, and structural engineering

In other words, the official explanation is totally impossible. Only an uneducated and ignorant public can believe the official 9/11 story. The US population fits this description.

A&E for 9/11 Truth is gradually gaining assent from architects and engineers. It is very difficult for an architect or engineer to support the truth, because the American population, which includes patriotic construction companies, whose employees fly American flags on their trucks, don’t want to hire architects and engineers who are “enemies of America aligned with Arab terrorists.” In America, if you tell the truth, you are in great danger of losing your customers and even your life.

Think now about physicists. How many physics faculties do you know that are not dependent on federal grants, usually for military-related work? The same for chemistry. Any physics professor who challenged the official story of 9/11 with the obvious fact that the story contravenes known laws of physics would endanger not only his own career but the careers of his entire department.

Truth in America is extremely costly to express. It comes at a high cost that hardly any can afford.

Our masters know this, and thus they can dispense with truth at will. Moreover, any expert courageous enough to speak the truth is easily branded a “conspiracy theorist.”

Who comes to his defense? Not his colleagues. They want rid of him as quickly as possible. Truth is a threat to their careers. They can’t afford to be associated with truth. In America, truth is a career-killing word.

In America, truth is becoming a synonym for “Russian agent.” Only Russian Agents tell the truth, which must mean that truth is an enemy of America. Lists are being prepared of websites that speak truth to power and thus are seditious. In the United States today people can lie at will without consequence, but it is deadly to tell the truth.

Support A&E for 9/11 Truth. These are heroic people. 9/11 was the manufactured excuse for the neoconservatives’ 16 years of war crimes against millions of Muslims peoples, remnants of which now seek refuge in Europe.

Neoconservatives are a tiny number of people. No more than a dozen are of any consequence. Yet they have used America to murder millions. And now they are fomenting war with Russia, China, Iran, and North Korea. The world would never survive such a war.

Are Americans so insouciant that they will stand aside while a dozen neoconservatives destroy the world?

Source:http://www.paulcraigroberts.org/2017/04/24/911-destroyed-america/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s